S.C. ELECSIS S.R.L., a fost fondata in anul 2000 in municipiul Craiova si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudine si pentru profesionalismul personalului angajat.

Principala preocupare a firmei ELECSIS a fost si este perfectionarea continua, iar in acest sens s-au efectuat investitii considerabile in aparatura de inalta precizie si personal calificat

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este printre cele mai bune de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Am reusit sa ne impunem pe piata, datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania ELECSIS sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

SERVICII SI PRODUSE:

   Compania noastra poate oferi urmatoarele servicii si produse:

 • -servicii de proiectare si retehnologizare circuite electronice,
 • -furnizarea de toata gama de componente electronice si cablaje imprimate
 • -servicii de dezvoltare software pentru microcontrolere
 • -testarea intermediara si finala a produsului.
 • -produse si servicii din domeniul tehnicii de avertizare la incendii si tehnicii de securitate si supraveghere video.
 • -produse si servicii din domeniul metrologiei
 • -productie de taximetre electronice fiscale

Proiectare Electronica

Putem oferi proiectarea unui produs electronic de la idee  pana la produsul final ambalat. Colaboram strans cu clientii nostri pentru elaborarea conceptelor si gasirea solutiilor pentru ca procesele sa se desfasoare in conditii optime. Departamentul proiectare elaboreaza schema electrica, layout-ul placii si documentatia de fabricatie. In final clientul primeste o documentatie completa.

Aprovizionare

Avem o relatie de lunga durata si bine inchegata cu furnizorii nostri, atat interni cat si externi, astfel ca aprovizionarea se realizeaza in cel mai scurt timp, fiind deja cunoscute modalitatile cele mai rapide de livrare, cu produse de buna calitate si la cel mai bun raport calitate-pret. De asemenea, colaborand si cu furnizori externi, stim unde sa gasim materialele care pe piata interna se gasesc destul de greu.

Testare functionala

Produsele finite sunt testate individual de specialistii nostri astfel ca asiguram garantia bunei functionari a acestora dupa livrare.

Proiectare si executie sisteme de alarmare la efractie si sisteme video precum si sisteme de semnalizare si detectie incendii.

 • Oferim servicii de proiectare sisteme de semnalizare si alarmare la incendii, efractie si video, firma fiind autorizata sa execute astfel de servicii. De asemenea suntem autorizati sa instalam aceste sisteme.
 • Instalam sisteme de interfonie audio si video, precum si sisteme de control acces.

CALITATE

Calitatea presupune in primul rand calitatea produsului realizat, asigurata printr-un sistem de management al calitatii bine pus la punct si riguros si prin faptul ca suntem certificati SR EN ISO 9001:2008 si SR ISO/CEI 27001:2006.
Pentru noi insa calitatea inseamna mai mult decat calitatea produsului si livrarea lui la termen si la pretul stabilit. Le include pe acestea dar presupune si intelegerea competitiei in care se afla partenerul si a potentialului sau de marketing. Intelegerea pietei ne da posibilitatea sa cooperam mai bine cu clientul nostru si sa realizam un produs competitiv. Ne dam seama ca daca produsele clientului nostru sunt competitive , el castiga pe piata si prin el castigam si noi, modul in care aceste produse au fost realizate este de fapt imaginea noastra, cartea noastra de vizita.

 • Misiunea noastra este de a atrage, derula si mentine relatii de lunga durata cu clientii nostri, de a ne optimiza capacitatile de productie si a dezvolta o infrastructura care sa ne ajute la onorarea comenzilor clientilor nostri intr-un termen cat mai scurt, la costuri reduse, fara a face insa rabat de la calitate. Suntem in cautare de noi clienti dar, odata gasit clientul, ne straduim sa-i satisfacem toate cerintele, sa tinem cont de toate indicatiile acestuia in ceea ce priveste realizarea produselor si facem eforturi considerabile cand e cazul, pentru a nu depasi nici macar cu o zi termenele de livrare. Stim ca daca clientul este multumit va lucra si pe viitor cu noi.
 • Asiguram servicii complete legate de productia de electronice: proiectare, aprovizionare, fabricatie, testare, livrare. Eforturile noastre au ca scop reducerea eforturilor clientului.

Experienta acumulata, dotarea tehnica, personalul competent si responsabil precum si managementul calitatii asigura calitatea, promptitudinea, profesionalismul, eficienta si flexibilitatea serviciilor noastre.