La sfarsitul lunii iulie, cel mai mare producator la nivel mondial de camere si solutii de supraveghere video anunta lansarea gamei de camere Turbo HD. Tehnologia HDTVI ( High Definition Transport Video Interface) pastreaza din robustetea si costurile tehnologiei analogice oferind in acelasi timp imagini video de inalta definitie…

 

Implementarea acestei tehnologii revolutionare nu necesita upgrade-ul infrastructurii existente, transmisia semnalului facandu-se pe cablu coaxial sau UTP. Keen Yao, International Marketing Director – Hikvision, afirma: ”Turbo HD trebuie privit ca un tur de forta hi-tech cu latenta de transmisie zero in format HD pe distante lungi ( pe cablu coaxial).

 

In acelasi timp, Turbo HD reprezinta angajamentul nostru in a impinge limitele tehnologiei CCTV dincolo de barierele actuale. Pana de curand singura varianta HD in domeniul CCTV era adoptarea in totalitate a camerelor IP si tehnologiilor asociate. Astazi, odata cu lansarea Turbo HD marca Hikvision, utilizatorii pot beneficia de rezolutii 720P/1080P fara costurile si timpul asociate cu inlocuirea infrastructurii existente.”

 

Hikvision lanseaza tehnologia Turbo HD